Ofte stilte spørsmål
Det oppstår ofte mange spørsmål knyttet til fylkesmesterskapet, og her har vi prøvd å gi noen oppklarende svar.
Lurer du fortsatt på noe? Ta kontakt med kontaktpersonen i din region ved å klikke her.
Hvordan gjennomføres intervjuene?
Intervjuene gjennomføres digitalt (Zoom eller Teams), og linkene sendes ut i god tid i forveien. I kategoriene beste forretningsplan og beste regnskap gjennomføres det ingen intervjuer, og konkurransen vurderes kun ut ifra innsendt materiell. I kategoriene beste yrkesfaglige ungdomsbedrift og beste ungdomsbedrift vil alle ungdomsbedrifter bli intervjuet. For alle øvrige kategorier kommer det mer detaljert informasjon. 
Hva vinner man?
I år vil det være seks nominerte i hver kategori. Juryene kårer 1. 2 og 3. plass i hver kategori som vinner pengepremier. 1. og 2. plass går automatisk videre til NM for ungdomsbedrifter. Dette annonseres under den digitale premieutdelingen 23. mars.
Konkurransen beste reklamefilm går ikke videre til NM. 
Hvem kommer til Norgesmesterskapet?
Digitalt norgesmesterskap for ungdomsbedrifter går av stabelen 28. og 29. april. De to beste i hver kategori får delta i NM i samme kategori de vant på Fylkesmesterskapet. Dette gjelder også beste ungdomsbedrift. Eksempelvis
Plante UB og Teppe UB vant fylkesmesterskapet i bærekraftprisen, og representerer derfor fylket i bærekraftprisen under NM.
Hva skjer dersom vi ikke har sendt inn materiell innen tidsfristen?
Da blir både dere og vi lei oss!  En frist er en frist og man blir da avmeldt i den aktuelle kategorien. Dere er uansett hjertelig velkommen til å se den digitale premieutdelingen 23. mars. 
Hvem er juryen i konkurransene?
Juryen i de ulike konkurransene er en miks av ressurspersoner fra privat og offentlig arbeidsliv. Ungt Entreprenørskap har håndplukket personer til å være jury på bakgrunn av kompetanse og forståelse for den kategorien de dømmer.  
Hjelp, vi har lastet opp feil bidrag!
Sånt skjer! Enten om dere har lastet opp feil bidrag, har oppdatert bidraget deres eller ønsker å endre på ting. Da må dere sende inn skjemaet på nytt før tidsfristen, inkludert alle bidragene og infoen dere må skrive inn. Derfor anbefaler vi dere å vente med å laste opp bidragene til dere er helt klare og sikre på at alt er riktig. Få gjerne en lærer til å se over først. Et tips: læreren deres har oversikt over hva dere har lastet opp og ikke! Så snakk med læreren om dere mistenker at det har skjedd noe feil.